Pas op je woorden!

by

want ik hoor alles! Door alle hectiek ben ik vergeten te zeggen dat ik naast mijn apgar score nog een examen heb gehaald, namelijk de gehoortest. Prima te doen moet ik zeggen. Ik lag lekker te drinken en een keurige dame stak een zacht dopje in mijn oor, en de rest ging vanzelf. Alles goed zei ze. haha prima dus.

Deze zelfde keurige dame werd minder aardig toen ze met een naald in mijn hiel prikte. Tja ik ben denk ik toch echt een mannetje, want ik moest wel ff huilen. Pijn is niks voor mij. Maar ook dit bracht ik er eigenlijk gewoon prima van af. Dat hebben we dus ook weer gehad.

Eén reactie to “Pas op je woorden!”

 1. Marit Says:

  Hoi Abel,
  Ik vond het heel leuk, dat ik de eerste week van je leven bij jou in de buurt mocht zijn, al weet ik niet zeker of jij dat ook wel leuk vond, want als ik er was, dan ging je slapen en zodra ik de deur achter me dicht trok, dan werd jij wakker en als ik je wilde helpen om te drinken, dan vond je het soms maar niks dat ik je in je nek vasthield. Anyway, het is toch wel goed dat ik er geweest ben hoor, want papa en mama moesten wel weer heel even wennen aan zulke kleine billen en de dunne spuitpoep (die je vanmorgen nog over papa’s hand spoot).
  Ik ga je nog zien, als je iets groter bent, gaan we samen naar de speeltuin, met je zus, je mama, mijn kindje en misschien ook wel papa. Tot dan!

  Liefs van je kraamverzorgster
  Marit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: