Spannend!

byDinsdag kwam de verloskundige en die heeft me gewogen. Wat een schrik, ik was 500 gram afgevallen en dat is meer dan 10%. Dat is niet de bedoeling. Mama had een buikgriep te pakken en had daardoor teveel vocht verloren. Mijn melk bleef dus nog even op zich wachten. Maar we hebben er hard aan gewerkt. Heel weinig slaap en veel voeden en bijvoeden en vandaag waren papa en mama helemaal in de gloria, want ik ben in minder dan 24 uur , 90 gram aangekomen. Nu nog even volhouden en lekker blijslapen met zijn allen.

Vandaag waren er twee blonde dames op bezoek, Linda en Eliane. Allebei mooi, dat had ik al snel gezien. Eliane is met mijn zusje boodschappen wezen doen en heeft heerlijk gekookt. Ik heb begrepen dat opa Witte morgen komt om mij te zien en op mijn zusje Emma te passen. Hij had het over met de bakfiets rijden. Klinkt leuk, misschien kan ik over een poosje ook mee.

Eén reactie to “Spannend!”

  1. Oma en Opa Snel Says:

    Wat fijn dat je weer gegroeid bent en dat het beter gaat met je moeder.
    Doe maar goed je best. Veel slapen en veel drinken daar word je groot van. Ik geloof dat jullie het best wel gezellig hebben samen.
    Groetjes Oma en Opa Snel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: